Vi udfører mange slags opgaver

Erhvervsløsninger

Står du og har brug for en dygtig tømrer i Aarhus eller en snedker, der kan klare alle typer opgave – stor som små, så er Henrik Hass det helt rette tømrerfirma. Vi tilbyder en lang række af services i Aarhus og på Djursland, vi kan helt sikkert klare din opgave! ​Uanset om du står, og skal bruge en tømrer eller en snedker, så er vi klar til at tilbyde vores kompetencer til vores kunder. Vi tilbyder solide og flotte kvalitetsløsninger til både private, erhverv, boligforeninger, mm.

Til private udenfor og i hjemmet

Vi er specialister i alle former for tømrer- og snedkeropgaver i og uden for hjemmet. Derfor er listen med de services, som vi kan tilbyde, også lang. Til trods for at vi kan favne bredt, så går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller detaljer. Vores fornemmeste opgaver er at udføre et stykke håndværks arbejde, som du bliver glad for nu og i fremtiden – og vi går ikke, før du er 100% tilfreds.


Døre og vinduer

Er de gamle vinduer og døre slidte, eller er der tale om en energibesparende løsning? Uanset dit ønske, kan vi skræddersy en løsning, der passer dig!


Isolering

Søger du en erfaren og kompetent isolatør med ekspertise i feltet med papiruldsisolering? Vi tilbyder grønne løsninger for gulve, lofter, vægge mm.


Køkkener

Er det tid til et nyt køkken? Vi har specialiseret os i istandsættelser og omfattende udskiftninger. Alt kan lade sig gøre. Det handler om jeres behov.


Renovering

Vi mestrer store som små renoveringer. Ved større renoveringer, der kræver byggetilladelse, kan vi klare processen lige fra ansøgning til udførelse.Tagarbejde

Er det tid til at udskifte den eksisterende tagbelægning eller er det i forbindelse med nybyggeri? Vi tilbyder at mestre alle slags projekter med tag.Ombygning

Står I og har behov for et ekstra kontor eller et børneværelse eksempelvis? Vi har stor ekspertise i opsætning af skillevægge, udvidelse, hæve loftet mm.


Lad os allerede i dag komme med et uforpligtende tilbud på din opgave!